avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SCHIMBARE PARTIDA CURENT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SCHIMBARE PARTIDA CURENT

AM CONTRACT DE INCHIRIERE PE UN APARTAMENT DE LA PRIMARIE PE O PERIOADA DE 10 ANI.
A SI DORI SA SCHIMB PARTIDA DE CURENT PE NUMELE MEU.
CE TREBUIE SA FAC?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 13:36, 10 Februarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Din sursa sigura va informez ca se poate, insa aveti nevoie de o serie de documente printre care si un aviz tehnic. Pentru obtinerea acestui aviz printre altele veti avea nevoie de avizul tehnic obtinut anterior si care presupun ca se afla in posesia Primariei (nu stiu in ce masura aceasa o sa va puna la dispozitie acest aviz).

De asemenea, se va depune si o garantie de consum, nu stiu sa va spun care este cuantumul acestei garanti.
M-am confruntat in trecut cu o astfel de problema in care societatea avand un contract de inchiriere dorea sa-si poata deconta toate cheltuielile insa datorita faptului acest contract de furnizare a energiei electrice era pe numele proprietarului nu se putea face acest lucru.

La momentul respectiv am sunat la ENEL si am intrebat iar raspunsul lor a afirmativ, chiar mi-au spus documentatia de care aveam nevoie. Din pacate lucrarea nu a fost finalizata intrucat prprietarul nu a fost de acord si a refuzat sa puna la dispozitie avizul tehnic obtinut anterior.

Daca atunci se putea, nu vad de ce acum nu s-ar putea.

Alte discuții în legătură

Coface si enel, in pragul disperarii.... mariabc mariabc Buna ziua, Am o situatie cu cei de la Coface, respectiv Enel: la un moment dat am locuit cu chirie intr-un complex nou, apartamentul fiind proprietate a ... (vezi toată discuția)
Garantie enel bellefille bellefille Un chirias preia cu acordul proprietarului contractual de furnizare energie electrica pe perioada derularii contactului de inchiriere.Enel opreste chiriasului ... (vezi toată discuția)
Aviz tehnic de racordare - apartament cumpãrat MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Acum cateva luni mi-am cumparat un apartament si as dori sa merg la Electrica pentru a schimba titularul abonamentului de furnizarea a energiei ... (vezi toată discuția)