avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor

Buna ziua. Ajutoru nostru este la FORUMU AVOCATNET unde ajung daca nu sa platit cartea de munca? cine ma poate ajuta sa recuperez lunile pierdute di vechime. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:17, 9 Februarie 2011
Actiune in instanta pe obligatia de a face pt a fi obligati sa vatreaca vechimea corespunzatoare in carnetul de munca si sa vireze contributiile la c.a.s. C.AAS si Somaj. Face-ti copie dupa carnetul de munca si contractul individual de munca si vorbiti cu un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)
Recuperarea carnetului de munca lucretia_micu lucretia_micu Buna ziua. Am si eu o problema cu cartea de munca.In luna iulie 2010 mi-am dat demisia de la firma care lucram cu art 55b,di acea luna si pana acum cartea mea ... (vezi toată discuția)
Carte de munca cu probleme mary_123454 mary_123454 AS DORI UN MIC AJUTOR AM LUCRAT LA O FIRMA X DIN DECEMBRIE 2006.CARTEA DE MUNCA A DESCHIS-O IN MAI 2007.S-A MAI OPERAT IN EA O MARIRE DE SALARIU IN FEBRUARIE ... (vezi toată discuția)