avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112

va rog sa-mi spuneti daca ati descarcat declaratia 112 de pe site-ul anaf.
Eu am incercat si cand ii dau download imi deschide o pagina cu ``informatii privind depunerea declaratiilor fiscale``? Oare de ce? Eu am descarcat tot timpul fara probleme declaratiile de pe site-ul anaf.Nu inteleg nimic.Se poate descarca de altundeva? imi poate da cineva o adresa de unde sa o descarc? Multumesc!
:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Marioara Amarie , Contabil 12:49, 9 Februarie 2011
Da se poate. In interiorul acelor explicatii vedeti ca puteti descarca varianta pdf sau xml .Eu am descarcat acum cateva ore.Pe la mijlocul paginii afisate gasiti programul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare declaratie 112 radugabriela radugabriela Am primit aceasta eroare la depunearea unei declaratii 112, este o societate cu un singur angajat pentru care am depus lunar declaratia 112.Oare sa fie din ... (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Marius2011 Marius2011 Fiind intreprindere mijlocie trebuie sa depun declaratia 101 online. Problema este ca nu gasesc declaratia 101 in format pdf inteligent pe care sa pot selecta ... (vezi toată discuția)