avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Florin Streteanu Tratat de drept penal, vol. II?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Florin Streteanu Tratat de drept penal, vol. II?

Exista asa ceva?
Eu am volumul I insa acesta trateaza doar prima parte a Codului Penal - Partea generala.
Consider ca ar fi util sa invatam penalul dupa Streteanu desi, avand in vedere modul in care trateaza fiecare institutie, cred ca ar dura 1 luna sa citesti doar tratatul sau, in cazul in care ar exista si celalte volume.
Cel mai recent răspuns: zolushca , utilizator 15:41, 2 Noiembrie 2011

Florin Streteanu nu a scos curs/tratat de Dr. Penal - Parte Speciala.
Am inteles eu gresit.
Scuze pt dezinformare!
Nu face nimic ! Problema e ca am dat si eu search pe net si nu am gasit decat partea generala, asa ca eram cam in ceata. Merci de lamurire !
Din nefericitre am aflat ca domnul Streteanu se afla in imposibilitatea de a termina al II-lea volum din pricina unor afectiuni de sanatate.
Ii uram insanatosire grabnica si speram sa se apuce cat mai curand de cel de-al II-lea volum.
De Bulai ce parere aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs admitere barou isabeladr isabeladr Ma intereseaza bibliografia pentru concursul de admitere in barou pentru anul 2011 (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)