avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noutati ru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noutati ru

buna ziua!
daca s-a facut corectia in revisal a functiilor conform COR trebuie facut act aditional la salariatii carora li s-a modificat? ex. din tamplar in tamplar universal , din gestionar in lucrator gestionar etc.
multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 10 Februarie 2011
Da, trebuie facut act aditional la c.i.m. cu privire la noile functii.
Buna seara,

Daca s-au modificat si atributiile, face-ti o anexa la fisa postului care face parte integranta din CIM semnata si de salariat, insa daca doar ati updatat modificarile din codul COR in REVISAL, responsabilitatile ramanand aceleasi, nu vad nici o logica sa intocmiti un act aditional.
Modificari in Revisal nu se pot face, intrucat nu exista un nou patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România integrat în aplicaţie, potrivit noilor reglementari.
Buna ziua,

Aveti dreptate in cea ce priveste un nou pach, insa cred ca userul vorbeste despre o modificare deja facuta in REVISAL, probabil o varianta mai veche avand in vedere ca au fost, daca-mi aduc bine aminte, doua sau chiar trei pach-uri de actualizare a nomenclatorului COR in REVISAL.

O zi buna!
Daca fisa postului si functia in c.i.m. este de lucrator comercial in loc de gestionar, atunci nu se face decat corectia la REVISAL.

Daca functia in c.i.m.este de gestionar si fisa postului este de gestionar sau lucrator comercial, atunci se face si act aditional de modificare a functiei in afara REVISAL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul revisal nou de la 01.08.2011 ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog asi dori sa stiu unde gasesc actualizarea programului REVISAL de la data de 01.08.2011 , am cautat pe ITM , versiunea 5.0. dar nu ... (vezi toată discuția)
Cor 2011 plus mobile plus mobile Buna ziua, doresc sa angajez o doamna pe postul de Gestionar depozit, cand dau pentru alegerea cor apare cu 413101. Avand si monitorul oficial din 08.08.2011 ... (vezi toată discuția)
Noul cor 2011 dana13 dana13 Noul COR 2011 se aplica incepand cu 01 ian 2011? Stiti cumva daca angajatorul trebuie sa modifice codurile pentru salariati in Revisal? Si-a luat cineva ... (vezi toată discuția)