avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

casa de marcat

buna seara,
as vrea sa stiu daca sunt doar anumite magazine sau societati specializate, de unde trebuie sa achizitionez o casa de marcat, sau pot sa o cumpar de oriunde, doar ca trebuie fiscalizata. daca o pot cumpara de oriunde, o pot fiscaliza? o sa gasesc pe cineva care sa-i faca service-ul?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: cocoadi10 , utilizator 22:12, 9 Februarie 2011
Buna seara,
casa de marcat poate fi cumparata din orice magazin specializat dar trebuie inregistrata fiscal.
stiu ca trebuie inregistrata fiscal.
intrebarea era: daca eu cumpar casa de marcat, spre exemplu din afara tarii, pot rezolva in tara cu o alta firma care sa se ocupe de service si eventual de ce mai am nevoie pentru fiscalizarea ei? sau trebuie cuparata obligatoriu de la firma de la care am aceste pretentii?
merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat robyyy robyyy Buna ziua/ seara/ dimineata!!! De unde se poate achizitiona o casa de marcat si unde se fiscalizeaza???? Casa de marcat poate si SH???(second-hand) (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat la infiintarea unui magazin cosminsandu cosminsandu Buna ziua, am infiintat in iulie un SRL, am amenajat un spatiu intr-una dintre camerele din casa bunicii mele de la tara,am facut comodat, am deschis punctul ... (vezi toată discuția)