avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi de ocrotire sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi de ocrotire sociala

Pe 14 februarie 2011 termin perioada de somaj,nu m-a angajat nimeni pana acum,pt. ca am 57 de ani.MAI BENEFICIEZ DE ALTE DREPTURI DUPA ACEASTA PERIOADA ?.....Multumesc anticipat....neludana2000@yahoo.com....sau aici pe forum.
Ajutor social de la primarie in baza legii 416/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de un venit Pana catalin Pana catalin Dacă am ieșit din șomaj si am vârsta de 57 ani ce trebuie sa fac ca sa beneficiez in continuare de un venit lunar, dacă in cazul ca nu găsesc de munca. (vezi toată discuția)
Somaj sau nu? kala kala buna, ma numesc Calin si am fost angajat al cai ferate ntimp de 20 ani( intrerupt doar de stagiu militar), pana in anul 2007 cand am intrerupt contractul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor social obiectiv obiectiv Locuiesc la tara. Vecinul meu nu are nici o sursa de venit.Nu are familie, traieste intr-o gospodarie cu mama lui,care are o pensie foarte mica.As vrea sa aflu ... (vezi toată discuția)