avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot beneficia de un venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot beneficia de un venit

Dacă am ieșit din șomaj si am vârsta de 57 ani ce trebuie sa fac ca sa beneficiez in continuare de un venit lunar, dacă in cazul ca nu găsesc de munca.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:37, 19 Februarie 2017
Puteti solicita la primarie obtinerea unui ajutor social functie de situatia familiala si venituri in baza legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat.

www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor lunar - sot supravietuitor larisalaly larisalaly Buna ziua, Unei cunostinte i-a murit sotul. Dansa nu a implinit varsta de pensionare inca (mai are 2 ani). Dupa moartea sotului, aceasta a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Legea 416/2001 privind venitul minim garantat teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am incercat sa gasesc pe forum aceasta lege. Stie cineva cum o pot gasi? Ma intereseaza art. 9 din legea nr. 416/2001 privind venitul ... (vezi toată discuția)
Daca nu mai sunt somer si nu am niciun venit nu mai sunt asigurata in sistemul public de sanatate? OAIDA-ANETA OAIDA-ANETA Buna seara Sunt nelamurita: daca am iesit din perioada de somaj si nu mai am nici un venit inseamna ca nu mai sunt asigurat? Nu mai pot beneficia nici ... (vezi toată discuția)