avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Persoana fizica autorizata - platitor de TVA , ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Persoana fizica autorizata - platitor de TVA , inregistrare in ROI

Vreau sa obtin o autorizatie ca persoana fizica, in vederea desfasurarii de actvitati ce se incadreaza in codurile CAEN 4641, 4642, 4690, 4791 ....Pot sa solicit de la bun inceput inregistrarea ca platitor de TVA ? Dar in ROI, avand in vedere ca vreau sa fac livrari intracomunitare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirceastanciubv , utilizator 20:13, 10 Februarie 2011
puteti solicita de la inceput inregistrarea in scopuri de TVA la registru comertului iar pentru ROI va adresati la administratia financiara din raza de domiciliu unde depuneti niste documente la dosar !
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)
Caen 4690 comert cu ridicata nespecializat say_alexx say_alexx Am un SRL si vreau sa cumpar de la o firma romaneasca lichid pentru tigari electronice . Imi ajunge codul caen 4690 comert cu ridicata nespecializat sau imi ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva si registrul operatorilor intracomunitari  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Operatiunile intracomunitare pentru care este obligatorie inscrierea in ROI sunt:[/b] - livrari intracomunitare de bunuri care au locul in Romania si care ... (vezi toată discuția)