avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACORDUL TACIT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACORDUL TACIT

CAND INTERVINE ACORDUL TACIT? EXISTA VRE-O LEGE IN ACEST SENS? MS
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 15:57, 4 Iulie 2011
acord tacit cu privire la ce?!
reveniti cu mai multe detalii.
Am incheiat un contract cu o societate de telefonie si internet. Dupa o luna de zile am primit factura de la acestia pt. serviciile oferite de 50lei, factura pe care am achitat-o, insa dupa aceasta, timp de 2 luni nu a functionat nici telefonia nici netul , fiindu-mi emisa o factura de 80lei pe luna.
Am mers la acestia unde am facut o cerere scrisa prin care am solicitat exonerarea de la plata facturilor pe ultimele 2 luni si deasemeni am cerut rezilierea contractului.Am primit numar de inreg. la cererea depusa in luna august 2010, insa nici pana azi nu am primit un raspuns scris.
Mi-au intrerupt de a doua zi tel. si netul si imi emit facturi si acum pe lunile noiembrie - dec. etc.
Mi-au trimis o instiintare ca daca nu platesc vor pune la dispozitie datele mele personale unei firme de recuperare.
Nu cumva intervine acordul tacit intrucat nu am primit rasp. din august 2010 pana azi 08.02.2011.
Si atunci automat daca imi vor furniza datele personale unei alte pers. sau institutii pot face plangere penala impotriva lor pentru furnizarea de date personale fara acordul meu?
Nu intervine nici un fel de acord tacit...era obligatia dvs contractuala sa anuntati daca serviciile oferite nu erau functionale. B-)...
Am specificat acest lucru in cererea depusa , iar operatoarea de la ghiseu a recunoscut ca sunt probleme.
Din moment ce tel. si netul nu a mai functionat de a 2 a zi cum de mi-au emis facturi si pe lunile urmatoare? In ce baza? Nu am beneficita de nici un serviciu de-al lor.
Si inca o problema. Daca eu nu platesc , ca asa gandesc eu de priciupiu ca sunt inselat , ei ar trebui sa ma actioneze in judecata pe civil pentru recuperarea prejudiciului creat de mine prin neplata, nici decum sa furnizeze datele mele personale unei s.c. de recuperari creante fara o hotarare jud. in acest sens. Nu cumva incalaca legea penala procedand astfel?
Aceeasi problema, insa in cazul unei debransari de la sistemul de termoficare.
Am depus cerere de debransare anul trecut, mi s-a spus ca nu au echipe disponibile pentru debransare la momentul respectiv.
Am rezolvat singur debransarea, am anutat-o la furnizorul de termoficare, am platit taxa de debransare si o factura de regularizare, parca.
Insa continua sa imi trimita facturi pentru energie termica dupa data debransarii, or eu am deja centrala de apartament instalata de circa 4 luni de zile.

Alte discuții în legătură

Debransare de la apa curenta fara avizare Alina_Ioana Alina_Ioana Buna ziua, Imi poate spune cineva daca este legal ca Apa Nova sa debranseze de la apa curenta doua blocuri fara avizare cu 30 de zile inainte de debransare ... (vezi toată discuția)
Procedura debransare termoficare alexi29 alexi29 Buna ziua, Doresc sa imi montez centrala termica in ap. Am fost la termoficare pentru instiintare si mi s-a comunicat faptul ca trebuie platita o \"taxa\" de ... (vezi toată discuția)
Sigilare calorifer nclt_s nclt_s Buna ziua, va deranjez cu o intrebare poate banala pentru Dvs., dar destul de serioasa pentru mine. Am o agentie de turism in Pitesti, si am o problema cu ... (vezi toată discuția)