avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna Italia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna Italia

Buna ziua, situatia mea este urmatoarea :
firma cu sediul in Romania a incheiat un contract de prestari servicii in Italia unde a dus muncitorii si au incept lucrul .Pentru cazarea muncitorilor firma din Romania a incheiat contract de inchiriere cu persoana fizica in Italia pentru care voi achita c/v chiriei cf contractului de inchiriere, in acst caz care este valoarea diunei /zi deductibila pe care o pot acorda pentru muncitorii detasati in Italia pentru perioada derularii contractului ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 20:42, 9 Februarie 2011
Diurna se acorda pentru o deplasare de maxim 30 de zile, dupa care devine detasare !
Rog fiti mai explicit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna deplasare externa MINPOP MINPOP buna ziua , Este prima data cand pun o intrebare pe acest forum si incep prin a-mi cere scuze daca nu reusesc sa fiu suficient de coerent. Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Diurna la intreprinderile individuale mihaela_roban mihaela_roban Buna ziua. O intreprindere individuala neplatitoare de TVA in Romania, cu cod de TVA pentru prestari servicii intracomunitare are incheiat un contract cu o ... (vezi toată discuția)