buna seara; in urma cu ceva ani (aprox 8-10 ani) am detinut o masina care a fost instrainata' din pacate nu am acte in acest sens (probabil s-a incheiat un act de v-c), nu detin nici cartea masinii; impozitul ptr acel auto este inregistrat pe numele meu si ptr neplata lui am primit poprire pe venitul salarial.
Rog o opinie in sensul rezolvarii urgente a acestei neglijente; ce solutii sunt pt a dovedi ca masina nu a fost in proprietatea mea in perioada mai sus mentionata; precizez ca persoana catre care am transferat masina refuza calea amiabila de solutionare. multumesc
Adresati-va cu o reclamatie la politie si prezentati cazul . O sa va ajute cu atat mai mult cu cat cunoasteti persoana creia i-ati instrainat-o.Mai departe o sa va spuna politia ce trebuie sa faceti.
multumesc frumos pt ajutor; voi demara aceasta procedura si sper sa rezolv; daca sunt si alte cai va rog sa-mi spuneti. e necesar sa ma deplasez in orasul unde am locuit si implicit este inregistrata masina sau pot merge la orice sectie de politie a capitalei?
multumesc