avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... poprire pe venit ptr masina vanduta si neradiata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

poprire pe venit ptr masina vanduta si neradiata

buna seara; in urma cu ceva ani (aprox 8-10 ani) am detinut o masina care a fost instrainata' din pacate nu am acte in acest sens (probabil s-a incheiat un act de v-c), nu detin nici cartea masinii; impozitul ptr acel auto este inregistrat pe numele meu si ptr neplata lui am primit poprire pe venitul salarial.
Rog o opinie in sensul rezolvarii urgente a acestei neglijente; ce solutii sunt pt a dovedi ca masina nu a fost in proprietatea mea in perioada mai sus mentionata; precizez ca persoana catre care am transferat masina refuza calea amiabila de solutionare. multumesc
Cel mai recent răspuns: clau11and , utilizator 22:00, 9 Februarie 2011
Adresati-va cu o reclamatie la politie si prezentati cazul . O sa va ajute cu atat mai mult cu cat cunoasteti persoana creia i-ati instrainat-o.Mai departe o sa va spuna politia ce trebuie sa faceti.
multumesc frumos pt ajutor; voi demara aceasta procedura si sper sa rezolv; daca sunt si alte cai va rog sa-mi spuneti. e necesar sa ma deplasez in orasul unde am locuit si implicit este inregistrata masina sau pot merge la orice sectie de politie a capitalei?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa ... costinz costinz Buna ziua! Am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa pe trailer acasa (a avut accident ,lovita fata ,bara fata ,radiatoare apa si clima ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru masina vanduta alialex alialex Buna ziua, Sotul meu a avut un autoturism pe care l-a vandut pe la inceputul anului 2012. In iunie 2012 a avut un accident vascular, operat, grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Un carutas mi-a avariat masina sbogdans sbogdans Buna ziua. Pe data de 23 ianuarie 2012 la ora 22, unu cu caruta mi-a avariat masina parcata in fata blocului si a fugit. Dupa vreo 30 de minute s-a intors ... (vezi toată discuția)