Buna ziua!
Am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa pe trailer acasa (a avut accident ,lovita fata ,bara fata ,radiatoare apa si clima cu suport aferent,capota) .Am cumparat o in ideea de a o repara in timp ptr fiica mea,care face cursurile scolii de soferi. Proprietarul mi a dat la sosire ,cartea si certificatul masinii,dovada de la finante ptr trecerea -
(inregistrarea )masinii de pe firma (lui) pe numele sau iar eu i am dat banii , in Ideea ca intr o saptamana, doua imi trimite contractul de vanz -cump si certificatul fiscal de la primaria din Galati (si sa le trimita la Mures),ptr intrarea in legalitate . Intalnirea a avut loc dupa 17 30 (birourile acte auto erau inchise la ora aceea) -lucrul acesta se intampla acum acum cca . 2 luni.
Stiu , ve -ti spune ca o a fost o mare prostie din partea mea ,dar e invatatura de minte sa nu ai incredere in oameni in asemenea gen de tranzactii. Deasemenea ,in carte de identitate si certificat. de inmatriculare , nu apare numele lui dupa radierea de la finante de pe firma lui pe persoana fizica - nu ar fi trebuit mers la politie ptr acest lucru ????.
Ma gandesc sa fac o plangere la Comandantul Politiei a judetului unde isi are domiciliul ptr a-l obliga sa definitiveze transcrierea ( sa- mi transmita certificatul fiscal de radiere de la primarie si contractul de vanz - cumparare )!
Dvs ce cai de abordare a problemei ce imi sugerati? multumesc mult si o zi buna va doresc!
.......faptul ca in carte si certificatul de inmatriculare a autoveh ,nu apare ca persoana ,ca fizica el , vanzatorul , dupa radierea la finante , de pe firma lui , pe el , e ok?
.....practic am masina , dar in documente nu este incheiat procedura de transferare a detinatorului , cred eu!...Iar lucrul acesta trebuia facut la politie ,nu?....ca sa nu mai vbesc ca nu ma ajuta la inmatriculare! ...... Dimpotriva !...Gresesc? o zi buna si multumesc mult!
Auto
maier
buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto
giony18
Buna ziua,
Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)