avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un carutas mi-a avariat masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un carutas mi-a avariat masina

Buna ziua.
Pe data de 23 ianuarie 2012 la ora 22, unu cu caruta mi-a avariat masina parcata in fata blocului si a fugit. Dupa vreo 30 de minute s-a intors sa-și ia caruta, spunand fara nici o grija ca nu era el cel care a condus caruta, menționez ca era in stare avansata de ebrietate.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care fără nici o problema l-a lasat sa plece cu tot cu caruță fără a lua vreo măsură, având în vedere că există o hotărâre locală care interzice accesul căruțelor în zona orașului, fiind pe o stradă cu sens unic etc. A doua zi m-am deplasat la sectia de politie la care sunt arondat am facut o plangere și de 30 de zile nici un răspuns iar caruțașul bine mersi merge cu căruța în continuare fără nici o problemă.
Eu am ramas cu o pagubă de aproximativ 2000 lei.
Ce este de făcut în această situație.
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:57, 26 Februarie 2012
la nivel practic, si daca este identificat ca vinovat credeti ca aveti de unde sa-i luati cei 2000 ron?
daca la politie ati facut o plingere, cele 30 de zile nu sunt aplicabile deoarece politia nu trebuie sa va reasounda la o reclamatie administrativa cintrebuie sa solutioneze o plingere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la circulatie pe jumătate de drum saftasafta saftasafta bună. mă confrunt cu o situație care pe cât părea de simplă la început, atât e de \"sucită\" pe parcurs. pe 7 ianuarie în timp ce mă deplasam cu ... (vezi toată discuția)
Coliziune cu o caruta care a fugit de la locul incidentului ContSters145374 ContSters145374 In seara zilei de 28.09.2010,la ora 19.30,pe un drum putin circulat,orbit de farurile unei masini ce circula din sens invers,am intrat in coleziune cu bara de ... (vezi toată discuția)
Despagubire in caz de accident produs de o caruta dnanyssa dnanyssa Am o nelamurire legata de un accident moto produs din cauza unei carute. In fapt, ma deplasam cu motocicleta pe drum judetean, iar din sens contrar se deplasa ... (vezi toată discuția)