avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Un raspuns urgent, va rog
Discuție deschisă în Executare silită

Un raspuns urgent, va rog

Am primit un proces verbal cu instiintare cum ca mi-au pus sechestru pe imobil pentru neplata a doua cheltuieli de judecata . Instiintarea a fost trimisa pe 1 februarie si eu primit-o abia pe 7 februarie iar termenul limita este pana pe 15 feb. O cheltuiala stiam de ea si era platita din 2009 iar cealalta am platit-o prin virament bancat deoarece acuma sunt in alt oras si nu am putut sa o platesc la trezoreria orasului unde trebuia.
Banii in contul Trezoreriei au ajuns azi si maine ar trebui sa ajunga in contul celor de la finante.
Cei care au intocmit dosarul cu sechestrul au primit ambele chitante de la mine.
Intrebarea si mare mea ingrijorare este daca termenul limita este de 15 si cei care au intocmit dosarul mi-au zis ca " s-ar putea inchide dosarul pe 14 " mai am motive de ingrijorare?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:14, 10 Februarie 2011
Nu cred ca trebuie sa va faceti probleme daca ati achitat debitul. Sechestrul este o masura asiguratorie care, daca s-ar infiinta , se ridica la data platii.
Faceti dovada platii acestor debite datorate!
Mergeti la organul bancar creditor si depuneti in copie cu un memoriu chitantele de plata a celor doua debite inca o data,pentru a fi singur ca actele au fost primite
Solicitati numar de inregistrare.
Daca se va mentine sechestrul, aveti posibilitatea contestarii masurii asiguratorii luate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe apartament liber de sarcini la cumpărare. cum este posibil așa ceva? Chebir Chebir Am cumparat un apartament liber de sarcini si dupa un an de zile primesc instiintare de la OCPI ca mi se pune sechestru pe el. Cum este posibil ca eu, ... (vezi toată discuția)
Executare silită mobiliară. cum decurge procedura? ShineS ShineS Am primit in data de 27.03.2018 o instiintare de executare a unui credit, impreuna cu o somatie mobiliara si instiintare de poprire a 2 conturi. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unui sechestru pus de tribunalul militar - pe cine chem in judecata? vladutza50 vladutza50 Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta. Pe vremea comunismului s-a pus un sechestru de catre Tribunalul Militar (pe vremea aceea) pe un imobil, urmand ... (vezi toată discuția)