avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

atacare testament
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 22:33, 9 Februarie 2011
este dificil sa primiti un raspuns.daca doriti sa cunoasteti conditiile in care se poate ataca un testament, sunt nenumarate carti de specialitate pe aceasta tema. cred ca rolul acestui site este sa se poata indruma persoanele care apeleaza in spete concrete.
rog a se face precizari in acest sens de catre unul din moderatori.nu vreau sa ma substitui moderatorilor sub nici o forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea patrimoniului decebal1974@email.ro decebal1974@email.ro am un obiect de arta foarte vechi de la strabunici si vreau sa stiu daca il pot vinde .nu este in patrimoniu si este vechii de 4000 de ani.vreau sa stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca a fost vanduta o casa iosif_monica iosif_monica Buna ziua, Bunica mea are o casa care as vrea sa stiu daca a fost vanduta sau nu unor rude care incearca sa o pacaleasca. Ea a facut doua comotii cerebrale ... (vezi toată discuția)
Substitutia fideicomisara ContSters47264 ContSters47264 Dragi colegi, va propun un nou subiect. Este vorba despre substitutiile fideicomisare care, dupa cum stiti , sunt prohibite de lege. O alta institutie ce ... (vezi toată discuția)