avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza accident rutier
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza accident rutier

am avut un accident rutier din care a rezultat vatamarea unei persoane ,iar politistul nu a dat un vinovat urmand ca dosarul sa mearga mai departe la parchet.politia a dat autorizatie de reparatie la ambele masini.intrebarea mea este ;eu pot sa-mi repar masina nu prin asigurari ci cu bani proprii inainte de a se finaliza cazul.dupa accident a venit un expert in daune si facut poze la masini.intreb expertiza accidentului se face pe baza dosarului intocmit de politie sau trebuie sa se mai vada masinile.eu vreau sa-mi repar masina dar nu stiu daca este vreo lege care sa ma impiedice c hiar daca am autorizatie de reparatie data de politie.va multumesc
Meregi mai intai la asigurari pentru a vedea care sunt service-urile agreate de ei pentru reparare si data inteleg sa te despagubeasca ;depune cerere de daune .Sigur ca poti sa repari masina, pastrezi chitantele si la final asiguratorul RCA va plati .
Puteti repara masina, iar cheltuielile le veti recupera de
la cel vinovat de producerea accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de daune inchis pt frauda ana16 ana16 Buna seara! In data de 5 septembrie am avut un accident auto in Bucuresti eu fiind partea vinovata pentru neacordare de prioritate.Am sunat in acel moment la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe fond de alcool giovana giovana FRATELE MEU SA URCAT BAUT LA VOLAN, SI A PROVOCAT UN ACCIDENT, MASINA PE CARE A AVARIATO A FOST AVARIATA SPATE STANGA PUTIN BOTITA. DOAMNA CARE ERA LA VOLAN ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (tamponare) cu autor baut mariuselectric mariuselectric Va rog frumos, sa-mi raspundeti la urmatoarea problema cu care ma confrunt: In data de 10.07.2012, ora 11, conduceam autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)