Sunt actionar si administrator pe hartie la un SRL despre care nu mai stiu nimic de peste 5 ani timp in care nu am avut nici o activitate in acea firma. Nu mai stiu nimic de ceilalti doi actionari (care sunt si ei administratori), in afara de faptul ca unul dintre ei este plecat definitiv in strainatate. Firma nu a mai avut activitate in tot acesti ani. Ce trebuie sa fac ca sa renunt la calitatea de actionar si cea de administrator in acea firma? Trebuie neaparat sa-i gasesc pe ceilalti doi?
Solicita un certficat constatator la ORC sau afla situatia societatii printr-o cerere pe care o adresezi tot la ORC.Citeste art.232 din LG.31/1990, notifica asociatii si apoi solicita dizolvarea societatii. In cazul in care societatea desfasoara activitati, incearca sa te intelegi cu asociatii in vederea unei cesiuni, iar daca acestia refuza, dupa ce ii notifici ii poti chema in judecata pentru retragerea din societate.SUCCES!
ADRIAN
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Iesire din firma
anonim
Sunt actionar si administrator pe hartie la un SRL despre care nu mai stiu nimic de peste 5 ani timp in care nu am avut nici o activitate in acea firma. Nu mai ... (vezi toată discuția)