avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Iesire din firma
Discuție deschisă în

Iesire din firma

Sunt actionar si administrator pe hartie la un SRL despre care nu mai stiu nimic de peste 5 ani timp in care nu am avut nici o activitate in acea firma. Nu mai stiu nimic de ceilalti doi actionari (care sunt si ei administratori), in afara de faptul ca unul dintre ei este plecat definitiv in strainatate. Firma nu a mai avut activitate in tot acesti ani. Ce trebuie sa fac ca sa renunt la calitatea de actionar si cea de administrator in acea firma? Trebuie neaparat sa-i gasesc pe ceilalti doi?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 5 August 2004
SCUZE pentru posturile multiple... mi-a dat eroare browserul
Solicita un certficat constatator la ORC sau afla situatia societatii printr-o cerere pe care o adresezi tot la ORC.Citeste art.232 din LG.31/1990, notifica asociatii si apoi solicita dizolvarea societatii. In cazul in care societatea desfasoara activitati, incearca sa te intelegi cu asociatii in vederea unei cesiuni, iar daca acestia refuza, dupa ce ii notifici ii poti chema in judecata pentru retragerea din societate.SUCCES!
ADRIAN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din firma anonim anonim Sunt actionar si administrator pe hartie la un SRL despre care nu mai stiu nimic de peste 5 ani timp in care nu am avut nici o activitate in acea firma. Nu mai ... (vezi toată discuția)
Retragere actionar jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc intr-o problema. In cazul unei societati pe actiuni, cum isi poate exercita unul dintre actionari dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Srl fara administrator, nu stiu ce sa fac helpppppp Analore Analore am o mare nelanurire in ceea ce priveste urmatoarea speta: un Srl cu 2 asociati , ambi admin. dupa un timp unul (cel care ca si asociat are 20%) renunta la ... (vezi toată discuția)