avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme radiere inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme radiere inmatriculare autoturism

Problema mea este destul de comuna dar si destul de greu de rezolvat. Am vadut in 2000 un Ford, am incheiat un act de mana cu cumparatorul(student, locuia in camin), dar nu am procedat la radiere si inmatriculare. Acum o luna mi-a venit de la Fisc decizie sa platesc impozitul pe ultimii 5 ani. Problema este ca masina a ramas pe numele meu, iar peste acel cumparator nu reusesc sa dau pentru ca avea domiciliul pe camin la acea data iar acu nu stiu unde este. M-am gandit sa introduc o actiunea in constatarea vanzarii si instanta sa dispuna radierea dar daca eu nu ii stiu adresa cum sa il chem in judecata? Iar instanta competenta care este?#-o
Help! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: winnie20 , utilizator 14:55, 11 Februarie 2011
depuneti actiunea la instanta si apoi aflati domiciliul in bza unei incheieri a instantei pe care o depuneti (impreuna cu o cerere si o taxa) la Evidenta Populatiei. dar trebuie sa cunoasteti macar CNP persoanei.
si daca nu cunosc nici macar cnp-ul nu pot introduce actiune? actul e facut destul de prost nu zic, are doar numele cumparatorului si adresa de la caminul unde statea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Actiune în granituire carmenliciu carmenliciu Buna ziua, Am un teren si am dubiu ca gardul este la pozitia corecta conforn cadastru. Vreau sa incep actiune de granituire sa stabilim definitiv unde este ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez sa pot intra in posesia mostenirii nicoletamihu nicoletamihu Am o problema mai delicata pe care incerc sa o rezolv de cateva luni, dar primesc mai multe variante, toate dificil de realizat. Este vorba de un apartament ... (vezi toată discuția)