Buna dimineata
Am si eu o intrebare, care este o banalitate pentru cei ce lucreaza in domeniu dar eu n-o stiu :)
In declaratiile care se depun de catre angajator, lunar, pentru pensie, este evidentiata norma de lucru a salariatului, sau numai castigul lunar ?
Adica, daca are jumatate de norma, cu un salariu oarecare, i se considera an/an la calculul stagiului de cotizare ?
Multumesc mult si va doresc o zi buna :)
Olga Spiridon
Pensia anticipata
master25
Buna ziua! Sunt nascuta in 25 octombrie 1956, sunt cadru didactic din 1 septembrie 1976 pana in prezent. Din toti acesti ani, am lucrat 8 ani cu o jumatate de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.