avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general norma de munca in declaratiile CAS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

norma de munca in declaratiile CAS

Buna dimineata
Am si eu o intrebare, care este o banalitate pentru cei ce lucreaza in domeniu dar eu n-o stiu :)
In declaratiile care se depun de catre angajator, lunar, pentru pensie, este evidentiata norma de lucru a salariatului, sau numai castigul lunar ?
Adica, daca are jumatate de norma, cu un salariu oarecare, i se considera an/an la calculul stagiului de cotizare ?
Multumesc mult si va doresc o zi buna :)
Olga Spiridon

Alte discuții în legătură

Armata si sporul de vechime spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Din nou am o intrebare :) Stiu si eu ca armata ca si perioada de somaj, de concediu pentru crestere copil pana la 2 ani, facultatea absovita la zi, ... (vezi toată discuția)
Plata "din mana" la pensii AlexandraLevi AlexandraLevi In cazul in care sunt angajata cu CIM la 4 ore si doresc sa-mi platesc diferenta la Pensii pentru o contributie aferenta la 8 ore (sa nu-mi afecteze vechimea ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata master25 master25 Buna ziua! Sunt nascuta in 25 octombrie 1956, sunt cadru didactic din 1 septembrie 1976 pana in prezent. Din toti acesti ani, am lucrat 8 ani cu o jumatate de ... (vezi toată discuția)