avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... efecte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

efecte

Buna ziua
am un ,,copil" dintr-o relatie anterioara casatoriei,iar in timpul casatoriei,eu si sotia neputand avea copii din motive medicale atat ale mele cat si ale ei, am recurs la adoptie.
Totodata am deschis proces acelei individe .
actiune de contestare a recunoasterii paternitatii, drept urmare instanta a hotatrat sa accepte si sa trimita dosarul catre INML pentru testul HLA.
am solicitat aceasta deoarece nu am certitudinea ca acel copil imi apartine cu toate ca nu are nicio vina.
Probele se vor lua pe data de 28.02.2011
Parata imi trimite mesaj pe telefonul mobil ca nu se va prezenta la IML pentru probe nici acum ,nici alta data.
In aceasta situatie cum pot proceda?
Deoarece cred ca instanta nu te poate trimite la infinit sa probezi,iar tu fiind mai presus de lege sa refuzi,cred ca vor fi si consecinte.
Imi asum intreaga responsabilitate,daca minorul imi apartine.
Intreb aceasta,deoarece individa imi hartuieste si famila ,fapt ce ma determina ,daca nu pot exista masuri legale sa imi pot face propriile legi,desii nu am incalcat niciodata legea nici macar in circulatie.
Pana in acest moment am platit pensia de intretinere minorului.

va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
adrian_chivu2001, utilizator

Alte discuții în legătură

Hartuire adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara am un ,,copil\" dintr-o relatie anterioara casatoriei,iar in timpul casatoriei,eu si sotia neputand avea copii din motive medicale atat ale mele ... (vezi toată discuția)
Solutii adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua am un ,,[u]copil\" dintr-o relatie anterioara [/u]casatoriei,iar in timpul casatoriei,eu si sotia neputand avea copii din motive medicale atat ale ... (vezi toată discuția)
Test paternitate negativ adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Am [quot][b]un copil [/b][/quot]dintr-o relatie anterioara casatoriei,am inaintat in instanta doua dosare,unul de contestare recunoastere ... (vezi toată discuția)