Buna seara
am un ,,copil" dintr-o relatie anterioara casatoriei,iar in timpul casatoriei,eu si sotia neputand avea copii din motive medicale atat ale mele cat si ale ei, am recurs la adoptie.
Totodata am deschis proces acelei individe ,proces defalcat in doua etape:
1)de contestare a paternitatii, drept urmare instanta a hotatrat sa accepte testul HLA.
am solicitat aceasta deoarece nu am certitudinea ca acel copil imi apartine cu toate ca u are nicio vina.probele se vor lua pe data de 28.02.2011
2) Proces de micsorare a pensiei de intretinere.
In acest moment am ramas somer. Ea a fost la ITM sa se intereseze unde lucrez ?.
In siutatia data individa imi hartuieste famila cu telefoane si mesaje atat ziua cat si noaptea la ore nepotrivite. Ce se mai poate face in acest caz.?Trebuie sa imi vad de familie chiar daca acel minor este al meu.
Pana la proba contrarie mi-am platit lunar contributia fata de copil.
Formulati actiune pentru reducerea pensiei de intretinere,aducand adeverinta de la institutia abilitata pentru a va dovedi actiunea.
Pensia de intretinere va fi micsorata conform venitului minim pe economie.
Cel mai simplu si mai la indemana este schimbarea numarului de telefon.
Efecte
adrian_chivu2001
Buna ziua
am un ,,[u]copil\" dintr-o relatie anterioara [/u]casatoriei,iar in timpul casatoriei,eu si sotia neputand avea copii din motive medicale atat ale ... (vezi toată discuția)
Solutii
adrian_chivu2001
Buna ziua
am un ,,[u]copil\" dintr-o relatie anterioara [/u]casatoriei,iar in timpul casatoriei,eu si sotia neputand avea copii din motive medicale atat ale ... (vezi toată discuția)