avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURAREA RCA.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURAREA RCA.

Buna ziua! Am lovit masina unui cetatean care se afla in parcare,eu iesind cu spatele si lovind masina in aripa stanga si usa stanga,fiind asigurat rca,la omniasig,am fost cu cetateanul respectiv sa intocmim actele pentru ca firma omniasig sa faca despagubirea reparatiei,aici s-au facut poze si a ramas sa se dea acordul ,au venit si la fata locului sa vada cum am lovit masina,cel care a intocmit dosarul a spus ca totul este in ordine si in cateva zile se va rezolva,dar intampinam probleme,ne amana in fiecare zi,si acum ni se spune ca va repara doar usa,care e f. putin indoita tabla iar aripa e lovita mai mult,
Ce pot face si unde sa ma adresez eu ca vinovat ca omul sa-si poata repara masina integral acolo unde am lovit-o? POT SA-I DAU IN JUDECATA SAU TREBUIE SA MA ADRESEZ IN ALTA PARTE?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 16:50, 10 Februarie 2011
Nu dvs. ci persoana pagubita, poate face acest lucru. Dvs veti fi citat in proces ca intervenient fortat.
daca persoana lovita are procesul verbal de constatare a pagubelor, se poate duce in orice service autorizat, spre a i se repara masina!problema este ca plata o face acea persoana si abia apoi in urma unei concilieri sau in instanta isi recupereaza valoarea daunei!DAR MAI INTAI VA SFATUIESC SA FACETI O RECLAMATIE LA cOMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR!si imi mai trebuiesc si alte detalii..bafta!
In procesul verbal de constatare trebuia sa mentioneze inspectorul de daune fiecare parte avariata(aripa, usa) si felul operatiunii : reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Probabil ca pagubitul a semnat fara sa se uite la aceste detalii si de aici complicatiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parobleme in urma urma unui accident in care nu am fost vinovat doslea doslea acum cateva zile ma lovit unul cu masina si mia facuto zop ma lovit in partea stanga din fata pana in spate si ma aruncat in zidul de pe marginea drumului si ... (vezi toată discuția)
Asigurare bogdan_leonard bogdan_leonard salut,zilele trecute am lasat masina in parcare si la scurt timp a venit un domn la sediul unde muncesc ca sa-mi spuna ca mi-a busit masina. a doua zi am facut ... (vezi toată discuția)
Problema asigurare auto florin_dts florin_dts Va salut. Stiu ca sunt nenumarate topic-uri cu acest subiect, insa nu am reusit sa gasesc raspunsul pana acum. Ca multi altii, am si eu o problema cu cei de ... (vezi toată discuția)