avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societate de administrare fiduciara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societate de administrare fiduciara

buna ziua,
as dori sa stiu care este regimul unei societati de administrare fiduciara in Romania, care opereaza in toate sectoarele mai putin cel mobiliare, unde am inteles ca este nevoie de licenta. Puteti de asemenea sa-mi spuneti care este legea care regleaza functionarea acestui tip de societate?
Multumesc frumos,
Raluca

Alte discuții în legătură

Contract de fiducie Rodica Teodorescu Rodica Teodorescu Potrivit art.776, (2) Pot avea calitatea de fiduciari în acest contract numai instituţiile de credit, societăţile de investiţii şi de administrare ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare caprice caprice Buna ziua, in cazul in care o societate comerciala de tip S.R.L. isi pierde autorizatia de functionare si ulterior acesteia, societatea comerciala se ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma forex ..acte necesare gcene gcene buna ziua, as dorii sa infiintez o firma de tip forex , am observat ca piata bursiera in romania este intr-o continua crestere. as dorii sa stiu totusi ... (vezi toată discuția)