avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Infiintare firma forex ..acte necesare
Discuție deschisă în Bursa de valori

Infiintare firma forex ..acte necesare

buna ziua,

as dorii sa infiintez o firma de tip forex , am observat ca piata bursiera in romania este intr-o continua crestere.

as dorii sa stiu totusi si diferenta intre infiintarea unei companii forex de tip Iforex ce tranzactioneaza numai cu paritati valutare si o fxgfc ce tranzactioneaza si comoditati si actiuni.

va multumesc si astept un raspuns. de asemenea si cam cat m-ar costa sa se ocupe un avocat de tot ce inseamna acte. activez in domeniu ca broker insa nu prea stiu multe detalii in privinta actelor necesare.
Cel mai recent răspuns: ContSters205490 , utilizator 22:54, 11 Ianuarie 2012
1. Compania Dvs. va trebui sa functioneze ca .S.A .
2. Procedura normala de constituire a unui S.A .
3 Este o societate financiara si este de competenta C.N.V.M sa autorizeze societatile de valori mobiliare ce activeaza in Romania !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare caprice caprice Buna ziua, in cazul in care o societate comerciala de tip S.R.L. isi pierde autorizatia de functionare si ulterior acesteia, societatea comerciala se ... (vezi toată discuția)
Broker de asigurari ContSters138549 ContSters138549 Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi dati cateva lamuriri referitor la posibilitatea infiintarii unei societati de asigurari si conditiile ce trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit din tranzactii forex ccdan ccdan Are cineva idee cum se impoziteaza veniturile obtinute din tranzactii pe piata FOREX (brokerii fiind din afara tarii, desigur)? tot ce am gasit e art.66 ... (vezi toată discuția)