buna seara!la locul de munca de fata cu seful(team leader) am fost amenintata,injurata si jicnita de catre un coleg de peste 40 ani (eu am 23) din cauza faptului ca eu l-am facut nesimtit,am folosit acest cuvant deoarece eu am muncit la un dosar iar el sia asumat meritele(practic mi la furat) el fiind ruda cu unul din superiori,acel superior imi vorbeste urat si ma trateaza asa cum nu ar avea dreptul sa o faca.la tot ce sa intamplat au fost martori iar el a recunoscut ca a profitat de munca mea si au fost martori.cum pot eu sa ma apar si cum sa procedez.
legal puteti sa-i faceti plangere penala pt insulta. insa avand in vedere ca persoana e protejata unui sef sa nu riscati sa aveti probleme si sicane la serviciu din cauza plangerii penale.
Va rog ajutor !
atac2211
Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei ... (vezi toată discuția)
Jigniri
MirabelaAnca
Am si eu nevoie de cateva sfaturi!
Acum 3 zile ma aflam la tara in curtea mea si vorbeam cu fratele meu despre un vecin ( sa zicem barfa). De fapt il ... (vezi toată discuția)