Ma numesc Cojoc Iuliana Roxana,sunt pensionata pe caz de boala avand gr.3 din data de 20 decembrie,anterior(2009-2010 decembrie 20 )am avut gr.2 accentuat.In paralel am beneficiat si de pensie de handicap gr.2 accentuat(2010ianuarie-inclusiv in prezent).Sa scurtez totul:in data de 20 dec 2010 m-am prezentat la comisia de la sectorul 5,cu documentele medicale obtinute pe parcursul intregului an,inclusiv de la medicul neurolog.Am avut surpriza neplacuta de schimbare a gradului de la gr.2 accentuat la gr.3,fara nicio explicatie sau investigatie.Am contestat decizia la comisia de la sect.5,apoi si la I.N.E.M.R.C.M.Nemultumirea mea este evaluarea neurologica s-a efectuat doar cu un ciocanel,iar la un moment tat medicul m-a intrebat daca am facut vreun rmn dupa ultima operatie.I-am raspuns ca nu am investigatii recente.Ma asteptan ca aceste investigatii sa fie facute de institut nu de mine din pensiile mele de invaliditate si handicap.Am uitat sa va spun ca am 4 operatii cervicale .O placuta 4 suruburi ,am ramas cu sechele ,in primul rand aceste dureri radiculare,care uneori ma invalideaza(nu-mi dau voie sa mai stau in ortostatism). Mai iau si liryca ,acest medicament ma ameteste si ma adoarme.Nu stiu rezultatul evaluariidar daca nu mi se face incadrarea intr-un cod de afectiune conform bolii mele vreau sa-mi cer dreptatea in instanta.Pana acum m-au incadrat anapoda G41,M50,ori eu am sindrom radicular.Intreb pot sa ma reprezint singura in instanta?nu-mi permit sa platesc un avocat,dar nici nu pot sta sa ma uit cum sunt nedreptatita.Astept un mesaj de la dumneavoastra, ce varianta am in cazul in care sunt incadrata in gr.3.Ce sanse reale am in instanta in cazul in care am acest sindrom pluriradicular cronic?Cu respect,va multumesc.ojoc Iuliana Roxana.date de contact:tel:0727294141,iuliana_roxana72@yahoo.com