avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firme de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firme de recuperare

Buna,as avea si eu o intrebare.Am lucrat pana in 2008 la o firma unde tot in 2008 am scos 6 salarii de pe card prin raiffeissen bank.Tot demersul pt obtinerea creditului il facea firma unde lucram eu nu am vazut nici un contract ,mi-au cerut doar o copie de buletin semnata si a doua zi mi s-au virat bani in cont.La scurt timp dupa s-au redus posturile si am fost dat in somaj.Banca mi-a cerut toti bani intr-o singura transa ,si neavand am fost dat pe mana recuperatorilor.Intrebarea mea este pt mine cand banca mi-a virat banii cine a girat,pt ca eu cred ca cineva trebuia sa garanteze pentru mine ,deoarece eu nu am vazut nici un contract.Daca prin absurd eu muream cum isi recuperau bani?La fel ce vina am avut eu ca firma care avea contractul cu banca m-a dat fara ?firma nu are nici o obligatie in treaba asta,pt ca fara ei nu puteam eu sa scot bani.
va multumesc anticipat
cu stima Fitarau Dorin
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 21:42, 10 Februarie 2011
Mergeti la OPC cu o sesizare. In paralel solicitati banciic extrase de cont si copie de pe contractul de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit contractul de credit! radusb radusb Buna. In urma cu 2 ani (iunie 2008) am facut un contract de credit de nevoi personale la ABN (actuala RBS). Dupa semnarea actelor, cand am cerut ca un exemplar ... (vezi toată discuția)
Datorie nestinsa dupa refinantare elaradu elaradu Buna seara! Ma numesc Elena, am 45 de ani si sunt una din multele persoane care are o problema cu bancile.. In anul 2007 am facut un credit la [editat] pe care ... (vezi toată discuția)
Blocare card salarii partan ioan partan ioan Ieri, 30.01.2009 am primit un telefon din partea Reiffeisen bank, cum ca am intarziat cu rata la cardul de credit si ca pana la data de 15.02.2009 trebuie sa ... (vezi toată discuția)