avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit auto

Nu am inregistrat fiscal masina de la inceputul contractului de leasing( 2007) si nu am platit impozit. Cum rezolv si cat ma costa?
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 22:24, 10 Februarie 2011
mergeti la administratia fiscala de care apartineti cu documentele masinii,va trebui sa achitati impozitul retroactiv(probabil si penalizari)costul va fi in functie de capacitatea motorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit la masina iana_adriana iana_adriana am si o intrb ...pls help..am o masina pe care vreau s=o radiez de pe numele meu dar de cand am primit-o nu am declarat=o la financiar..este un renault megane ... (vezi toată discuția)
Contract retroactiv whiteman whiteman Lucrez de aproape un an la o firma fara carte de munca sau contact. Am nevoie sa demonstrez intr-un fel sau altul ca in aceasta perioada am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit pt mijloc de transport-persoana decedata ContSters280284 ContSters280284 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 4 ani. In primele luni dupa deces am dezbatut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)