avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum recuperez taxa de prima immatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum recuperez taxa de prima immatriculare

ma numesc nica valentin si imi poate da cineva un nr de telefon de la un birou de avocatura care sa ma poata ajuta sa recuperez taxa de prima immatriculare???caut un avocat serios si care a mai recuperat taxa si pt alte persoane... va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:58, 13 Februarie 2011
din ce oras sunteti??
In primul rand ar trebui sa ne spuneti data platii taxei si localitatea unde ati platit-o si apoi sa ne intrebatidaca se poate recupera!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2009 gheorghegabrielbogdan gheorghegabrielbogdan buna seara,am 2 intrebari vis a vis de taxa de poluare achitata in 2009. prima intrebare se refera la recuperarea taxei de poluare achitat pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita in 2011 se poate recupera? Lucianis01 Lucianis01 Buna ziua! Am si eu o nedumerire mare, am fost pe la cateva cabinete de avocatura din orasul Iasi si mi s-a spus ca nu se poate sa imi recuperez taxa auto ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatreasca -ajutoooor coman cristina coman cristina buna ziua ,sunt o pfa si am avut un proces cu o sc pt recuperarea unei sume de bani pe care aceasta sc nu mai vrea sa ii mai dea din rea vointa.Dupa vreo trei ... (vezi toată discuția)