avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indexare pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indexare pensie alimentara

Prin sentinta definitiva din anul 1995 s-a stabilit o suma de 26.000 lei vechi,pana la ora actuala nu am incasat de la tatal meu nici un ban.In luna iulie implinesc 18 ani,ce trebuie sa fac sa incasez pensia alimentara pe toata aceasta perioada si cati bani trebuie sa pretind?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:31, 11 Februarie 2011
Va puteti plinge penal pentru infractiunea de abandon, prevazuta de art. 305 lit.c cod penal si puteti pretinde c/val pensiei poe ultimii trei ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara debest70 debest70 ce se intampla daca nu platesti o luna pensie alimentara? noile reglementari 2011 [quot]:(( (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ceruta de major alexlupsa1 alexlupsa1 Buna ziua! Am si eu o intrebare,parintii mei au divortat cand eu aveam un an.Tatal meu nu mi-a platit pensie alimentara deloc,acum eu am implinit 18 ani si am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara restanta biia biia Buna ziua! tocmai am implinit 18 ani si ma aflu intr-un continuu conflict cu tatal meu. parintii mei sunt divortati de aproximativ 10 ani. eu am ramas in ... (vezi toată discuția)