avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inspector resurse umane

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, daca anagajez pe cineva pe un post de referent resurse umane dar inca nu a terminat cursul de inspector resurse umane, as putea totusi sa-l incadrez ca referent / inspector resurse umane?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: popandau2001 , utilizator 16:25, 5 Martie 2009
Buna ziua,

Am terminat un curs de inspector resurse umane, am luat si examenul si intr-o luna imi voi ridica certificatul (mentionez ca a fost organizat de o firma, nu de ITM-dar e o firma acreditata). Ce as putea face cu acest curs? Mai precis as vrea sa stiu daca dau exmanenul organizat de ITM (care stiu ca se da la inceputul fiecarui an), pot sa devin PFA pe consultanta in domeniul resurse umane. Am citit pe site-ul ITM cum ca examenul se poate da doar daca exista trimitere de la angajator si se foloseste strict pentru completarea cartilor de munca la angajator.

Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare functie oana_adriana_ghita oana_adriana_ghita M-am angajat in august 2008 pe postul de referent resurse umane si am lucrat pana in iunie 2009.Acum ca sa-mi inchida cartea de munca cei de de la Itm spun ca ... (vezi toată discuția)
Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)