avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE DE VIATA LA ING!!!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE DE VIATA LA ING!!!

Buna ziua...Ma intereseaza...daca am incheiat o polita ASIGURARE DE VIATA tip MERIT, la ING,,acum 5 ani... si , in contul meu sunt mai putini bani, decat am depus, pentru ca am mers cu 75 % pe tezaur si 25 % pe bursa...bursa a mers prost in anul de inceput, si am o diferenta intre suma depusa si cea existenta de 7 milioane, care se mentine in continuare...intre timp am cerut modificare in distributia banilor... merg, cu EQUITY..5O % SI 50 % PE TEZAUR, DE APROAPE 1 AN, SA VEDEM ACUM.... sper sa recuperez banii DEPUSI DE MINE... suma DIN CONTUL MEU AR FI TREBUIT sa fie macar cat am depus...dar mi s-a spus , ca in primul an, bursa a mers prost...si de atunci merg cu diferenta de 7 milioane...pe care nici la ora actuala nu am recuperat-o... ce ma sfatuiti sa fac... am vrut chiar sa ma retrag , dar , daca ma retrageam , luam bani si mai putini., din cat am depus eu.....consultantul financiar spune ca se va recupera in timp... dar eu sunt cam indoita....ce ma sfatuiti sa fac... ???.va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:02, 12 Februarie 2011
Cand semnati un contract de asigurare de viata cu acumulare de capital, in care riscul plasamentelor va apartine, vi se arata graficul evolutiei plasamentelor si in mod normal sunteti informata si cu sintagma "performantele trecute nu sunt o garantie pentru cele viitoare".
O parte din prima achitata acopera cheltuielile de achizitie, de administrare si partea de risc (de ex. deces sau invaliditate); ce ramane intra pe plasamente pe termen lung in structura pe care o selectati.
Teoretic, plasamentele care intra pe zona cu volatilitate mai mare ar trebui sa genereze si profituri mai mari pe termen lung; dispersarea plasamentelor pe tipuri diferite de risc (sau fara risc, cum sunt considerate Titlurile de Stat) diminueaza randamentele plasamentelor dar maresc certitudinea unui profit in final.
In functie de apetitul Dvs. de risc, de gradul de constientizare si orizontul de asteptare, consiliata de reprezentantul firmei de asigurari, faceti o alegere din paleta larga pe care v-o pune la dispozitie asiguratorul. Cel mentionat de Dvs. chiar are o paleta foarte larga... Ati fi avut posibilitatea sa alegeti un produs cu randament garantat, e drept ca mult mai mic decat cel realizat in medie de cele negarantate.
Pe perioade scurte se pot intampla si pierderi, cum s-a intamplat in ultimii 2 ani si atunci primim lectii usturatoare despre economia de piata. Una dintre lectii este: nu investi mai mult decat iti permiti sa pierzi!
Succes!
Alegerea plasamentului dv ati facut-o deci erati constienta ca exista si un risc de pierdere. Acum ascultati-va consultantul financiar si s-ar putea sa castigati incepand cu anul acesta.
Multumesc!... adica , dumneavoastra spuneti ca in final o sa fiu multumita?...dupa 20 de ani?...produs cu randament garantat? ..la ce produs va referiti?...la o asigurare de viata cu toti banii plasati pe tezaur?...sau exista si alte produse?.inteleg ca aveti cunostiinta ca exista o paleta larga la ING... dar care produs ar fi fost mai eficace?...si deasemnea , daca pot schimba optiunea mea..cu un alt produs care sa mearga mai bine?....sa va zic drept , am incheiat o asigurare, fara sa inteleg prea multe, .....daca puteti sa ma indrumati, v-as fi recunoscatoare...Va doresc toate cele bune!...o zi buna si o viata frumoasa!
Criza n-are cum sa tina 20 de ani! In mod natural, cum arata statisticile, pe astfel de perioada produsele de tipul celui achizitionat de Dvs. ofera randamente superioare celor garantate (traditionale).
Daca doriti sa schimbati produsul trebuie sa luati legatura directa cu asiguratorul; ma tem ca agentul de intermediere nu poseda toate detaliile tehnice.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa ing asigurari de viata adriana nicolae adriana nicolae intervin in discutia despre asigurari de viata ing mixt25 sau merit ,cum le zic ei astazi am urmatoarea problema in programul mixt25 banii mei erau repartizati ... (vezi toată discuția)
Ing asigurari (nn asigurari) greseala calculatie vuan -- intentia de a procesa ! catalin.platon catalin.platon Buna ziua, Sunt interesat sa procesez NN Asigurari pentru o viciere a contului personal, situatie descrisa mai jos. Va rog sa ma contactati daca exista ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca de asigurari bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog, am vreo sansa in instanta impotriva celor de la ING Fond de pensii? Eu am facut un contract cu ei in anul 2006 pe o ... (vezi toată discuția)