avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
salut. cred ca e vorba de un ordin al mjlc: ORDIN nr. 914/C din 8 mai 2009. nu stiu daca cele din anexa sunt sumele exacte sau daca trebuie sa opreram reducerea cu 25% si indexarea cu 15% a ce rezulta dupa reducere, potrivit mecanismului din ultimii ani de calculare a veniturilor in sistemul public. ne lamuresc cei de la instantele/parchetele unde am fost repartizati in mod sigur.
Puteti sa imi spuneti si mie dupa ce autori si carti ati invatat?Va rog sa imi recomandati si niste carti cu grile.
Va multumesc!
la penal ..si pr pen Udroiu ......eu nu le am citit...doar putin...am auzit ca sunt destul de bune...dar ar fi bine sa astepti o editie noua...2012...sau macar ultima....
**la grile...tr. sa intri pe CSM ..SI SA scoti tot ce s a dat la INM ..direct pe post ....si promovare magistrati..teorie si spete...penal si proc. penala...in total peste 3000 ...dupa ce le faci ...o sa vezi ca lucrurile se schimba radical ....
La un moment dat am mai incercat sa raspundem la astfel de intrebari dar unele persoane au parut a fi deranjate de recomandarile noastre simtindu-se chiar jignite de faptul ca le recomandam Udroiu. Eu l-am citit si mi-a folosit insa la penal am mai citit si alti autori (Mitrache, Streteanu, Toader), oricum cred ca orice curs este folositor. Mai conteaza pana la urma si norocul. Asa ca iti doresc mult succes si putere de concentrare.
Ar putea sa-ti fie de folos si coduri comentate: penal - Basarab,Pasca, Mateut.... de la Hamangiu; proc.penala - Neagu, Damaschin de la Universul Juridic; proc.civila - Boroi, Spineanu-Matei de la Hamangiu.
La proc.penala, desi e din 2008, merita citit si tratatul lui Grigore Theodoru.
Bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)