avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
am gasit eu: inteleg ca sunt 2 module pentru fiecare grupa, nu?
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
adrianradu.bv, utilizator
s a prezentat cineva la munca?primele impresii?
Scriu in numele sotului. El s-a prezentat ieri dimineata. A fost f. bine primit, i-au numit un indrumator si am inteles ca i-au pregatit deja dosare.
Cel putin la SM il asteapta mult de munca. El ii cunoaste deja pe colegi, a lucrat si inainte cu ei ( ofiter de politie judiciara). A fost invitat si la bilant saptamana trecuta.
Va doresc multa bafta

Il stie cineva pe Georgel Bodoc, cel care vine la Negresti Oas? Un nr. tel. - in ideea ca poate reusim sa-l ajutam cu ceva.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
ContSters229704, utilizator
Azi m-am prezentat si eu la treaba
Oameni de treaba si dornici sa ma ajute. (prima impresie)
Toti colegii m-au avertizat ca e mult de munca si automat se bucura de venirea mea. Munca se va imparti la 5 judecatori nu la 4 judecatori.
salut tuturor. pe 24 sau 25 plec din tulcea. daca este cineva interesat sa ne intalnim pe drum pentru deplasare sa dea un mes sau un telefon 0742134127. este un drum lung si se impune a fi facut in....grup. traseul la care m-am gandit este pe bucuresti, deoarece este cel mai scurt.dar suporta modificari. asa ca fara retineri sa ne auzim. eu vin din cel mai departat punct al hartii de aceea m-am gandit sa postez aceasta propunere. care ar dori din drumul meu sa ne cuplam la deplasare, astept sa ma contacteze cu toata increderea.

PS. Adrian radu......abia acum am vazut mesajele tale din privat. ms. mult si dau o bere.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)