avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
pe ce PCA sau CA?

Am intrebat-o pe sotia mea; este vorba despre o fosta colega de-a ei. Stie doar ca este undeva in Moldova...Dar cu certitudine a promovat examenul la direct pe post si a beneficiat de aceasta prima de instalare.
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
OvidiuDanut, utilizator
Merge cineva din Bucuresti cu trenul duminica? Daca da cu ce tren? Daca suntem mai multi trece timpul mai repede. Lasati-mi va rog nr. de tel. pe privat.
Dar cu masina, merge cineva?
Eu merg cu masina. Plec din Militari. Adica masina mea.... Ca nu-mi dau seama daca intrebarea era oferta sau cerere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
alegzanderus, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)