avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
e liniste inseamna ca se invata. Eu unul ma lupt cu procedura penala si cand ma gandesc cat mai e de invatat ma apuca groaza. Ma tot motivez insa efortul intelectual depus e mare si in plus mai e mult timp pana la examen si nu se stie daca e sigur ca se va da.......... Greu.........., dar sunt convins ca va merita efortul.
#-oX-(#-o
Stai linistit ca nu se invata ci doar se asteapta! Linistea este data de faptul ca nu se intampla nimic! Daca se invata vedeai o speta ceva, o intrebare pe forum ca doar nu s-a desteptat lumea brusc si nu mai are nimic de intrebat!
Suntem si noi intr-o letargie data de vreme si de faptul ca multi dintre noi nu au inca un raspuns.
Scriu eu o intrebare daca vrei.
Retractul litigios nu poate fi exercitat:
a) daca procesul asupra fondului dreptului se afla la judecata inaintea instantei de apel;
b) cand cesiunea s-a facut unui comostenitor sau coproprietar al dreptului cedat:
c) atunci cand cesiunea s-a facut in schimbul unui pret
M-am hotarat sa incep sa invat si eu pentru examenul din oct-nov 2011. Problema e ca nu se stie, cel putin eu nu stiu, din ce se va da examenul daca intra in vigoare noile coduri. Voi ce stiti despre asta?
Stim ca se da examen in luna noiembrie si ca in luna octombrie intra in vigoare codurile noi si ca un distins domn membru al CSM a afirmat pe blog-ul sau ceva care ne-a dat de inteles ca este firesc ca examenul sa fie anuntat in asa fel incat sa fie cuprinse codurile noi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)