avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
la intrebarea 2 cred ca e corect si c.de la regula indiviibilitatii exista si unele exceptii: mostenitorul legal gratificat prin testament, mostenirea cu elemente de extraneitate etc
Senatul a validat cei 8 membri CSM !=D>=D>=D>
In legatura cu examenul din perioada Octombrie-Noiembrie, asa cum se preconizeaza dupa calendarul estimativ al CSM-ului, anuntat la finele anului 2010, pot fi ridicate unele intrebari:
1.- daca se va proceda la modificarea regulamentului privind organizarea concursului de admitere ( - cei cu 5 ani vechime sa sustina examenul odata cu cei de la INM, - examen in 3 etape, etc. ), in caz afirmativ urmand ca examenul cu vechime sa fie in August !!??, dupa vechile coduri,
2.- daca totusi examenul va fi in Octombrie-Noiembrie, avand in vedere ca noile coduri #-o ar trebui sa intre in vigoare pe 01.10.2011 #-o, respectiv Regulamentul de organizare, care stabileste ca se va tine cont de legislatia in vigoare la data publicarii anuntului ( 45 de zile inainte de data examenului ), se poate concluziona ca totul se invarte in jurul datei publicarii anuntului privind organizarea concursului, si anume daca anuntul va fi facut pana la finele lunii Septembrie ori in cursul lunii Octombrie.
3.- desigur exista si pareri in sensul ca , noile coduri nu ar intra decat in 2012 !!

ma intreb sau va intreb, unii dintre noi spun ca se apuca de invatat ori s-au apucat deja.... dar daca nu stim inca dupa ce coduri se va desfasura examenul dupa ce invatam???
Vrem sa fim cat mai bine pregatiti , cred insa ca timpul, ma refer la cele 45 de zile dinaintea examenului in care vom cunoaste cu siguranta bibliografia, va fi extrem de scurt.
Deci ce parere aveti?
Felicitari pentru noul topic! pentru ca poate macar aici vom dezbate numai problema admiterii in magistratura, spete ....
pentru noile coduri urmariti
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)