avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
daca stiam data intrarii in vigoare a noilor coduri stiam pe ce sa ma concentrez si nu m-as mai fi mirat cum pot unii invata pana obosesc .Ai dreptate, teoretic stiu si eu ca asa trebuie sa procedezi cum spui tu , problema e ca e greu sa te mobilizezi suficient cand nu esti sigur ca asta e ceea ce se va da la concurs. Oricum, simplu fapt ca va aud pe voi ca v/ati apucat de munca incepe sa ma trezeasca din letargie... merci
alexandra grecu a scris:

cum poti sa inveti pana obosesti din niste coduri care nici nu se stie cat vor mai fi in vogoare? invata/ma si pe mine

Faptul ca inveti te mentine in forma, e ca la sport. Efortul trebuie dozat nu trebuie invatat pana la epuizare.
Multe notiuni vor fi asemanatoare si daca intelegi acum mecanismul juridic al acestora iti va veni mult mai usor pe noile coduri, deci in nici un caz nu inveti degeaba.
Si daca nu se vor schimba invatand de acum vei lua cu siguranta examenul . Daca acum te sperii de noile coduri ce vei face in noua meserie cand nu va sta nimeni sa astepte sa le inveti, sa le pricepi si sa le aplici. Si e grav ca vei raspunde pentru erori.
Asa ca noile coduri nu trebuie sa sperie pe nimeni indiferent cand intra in vigoare, ele vor constitui materie noua pentru toata lumea, deci sansele sunt egale. Bafta la invatat!
costelinio : "Daca acum te sperii de noile coduri ce vei face in noua meserie cand nu va sta nimeni sa astepte sa le inveti, sa le pricepi si sa le aplici."

De unde intelegi tu ca ma sperii de noile coduri ? M-am uitat prin ele si nu este nimic de speriat; doar ca intr-o tara normala ar fi normal ca sa stim cu siguranta ce materie se va da la un concurs aprobat printr-un calendar( fie el si estimativ) de o institutie care se pretinde serioasa . Gandesc anormal ?
alexandra grecu a scris:

ar fi normal ca sa stim cu siguranta ce materie se va da la un concurs aprobat printr-un calendar( fie el si estimativ)

Corect.
Fara sa intru in polemica vad ca remarca mea e interpretata ca o jignire.
Nu ati inteles nimic din ceea ce am spus.
1. Ce legatura are calendarul estimativ cu materia pentru examen ?Bibliografia se afiseaza in momentul publicarii anuntului de examen cu 2 luni inainte.
2. Toata lumea e frustrata insa sansele sunt egale pt toata lumea.
3. Regulile le fac ei si daca vrei sa intri te adaptezi.
Nu vad de unde atata frustrare, eventual se asteapta unii sa facem noi candidatii regulile nu?
Si inca ceva legile le fac puterea politica nu CSM-ul, deci nici ei nu stiu nici ei ce va fi. Restul sunt discutii, ajungem sa vorbim discutii

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)