avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
de cateva saptamani bune domnul Danilet ne tot vorbeste de posibilitatea asta a unui examen in prima jumatate a anului ... eu una nu prea mai tin cont de afirmatiile facute pe blogul sau in virtutea dreptului la libera exprimare ... daca va fi ceva vom vedea pe ordinea de zi a plenului pana atunci sunt pure speculatii ... ar fi minunat sa se intampleo minune pt ca cel putin la Oradea sunt foarte multe posturi vacante la nivelul parchetului de pe langa judecatorie ...
MedEx a scris:

Asta ai inteles tu alcali ? Hmmm! Grea interpretare! Hmmm! :-/

Mai greu este sa interpretez mesajul tau. Sau mai precis motivul pentru care ai simtit nevoia sa raspunzi la postarea mea.

Ideaa era ca desi "o voce" competenta este disponibila sa ne raspunda direct la doleante, nu spune decat "poate", "avem optiuni" si "luam in calcul" si nu da loc decat la alte zvonuri..... :(.
Cristi Danilet nu poate sa spuna mai multe decat stie la ora asta.
Nici n-ar fi normal sa procedeze altfel.
Pana la urma e doar unul dintre membrii CSM asa ca nu depinde numai de el.
Nu spune nici ca va fi, nici ca nu va fi. Drept dovada ca inca se discuta problema respectiva intre membrii CSM e faptul ca Horatius Dumbrava a cerut efectuarea unei prognoze a locurilor libere de anul acesta.
Insa tot el lasa sa se inteleaga faptul ca se va da dupa actualele coduri chiar si in situatia in care se organizeaza concursul doar in toamna.
Cel putin eu asa inteleg.
Asta inteleg si eu - se va da dupa actualele coduri .
Referitor la organizarea unui concurs in prima jumatate a anului eu unul zic ca e putin probabil avand in vedere ca suntem in a doua jumatate a lunii martie si se tot discuta. Cred ca va fi a doua varianta cea cu mai multe posturi scoase la examenul direct pe post din toamna.
Nu am inteles insa chestiunea cu cei care vor intra vor trebui sa ramana 3 ani pe acelasi post iar unii nu se vor putea transfera niciodata-suna a descurajare.... Nu cred ca alegem sa fim in magistratura ganadindu-ne la locatia geografica, e unul din ultimele lucruri la care eu personal ma gandesc.
multumim lolitei pentru postare ; asta voiam cu totii sa stim : ca la concursul din toamna membrii csm vor avea grija ca el sa fie organizat inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri; ca se vor da sau nu transferuri in urmatorii trei ani e o chestiune ulterioara admiterii si la acest moment nu trebuie sa ne streseze asta. Spor la invatat tuturor!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)