costelinio a scris:
Da e prima si ultima data si e normal sa am avant. Chiar daca e materie multa am invatat si voi invata in continuare. Am facut dreptul la zi, unde am invatat si multe notiuni imi sunt inca cunoscute destul de bine. asa incat ma voi duce sa intru nu sa ma plimb. Daca nu intru inseamna ca atat ma duce capul pentru ca alt motiv nu e, timp am avut suficient. daca nu voi intra am sa recunosc chestia asta inclusiv pe forum, nu e motiv de rusine. Referitor la examenul cu mine insumi am dat destule pana in prezent si pentru ca am realizat destul de multe profesional si nu numai am decis ca am sanse sa intru in magistratura. Daca aveam cea mai mica indoiala ca nu pot invata sau intra atunci nu mai incercam.E vorba de 99% munca si 1% talent asa ca spor la invatat!
Tu singur admiti ca este vorba de 99% munca si 1% talent iar apoi vii cu abordarea "dau prima si ultima oara iar daca nu iau inseamna ca nu ma duce capul".... Cred ca este o abordare gresita si se datoreaza faptului ca nu esti constient de fapt cat de multa munca este necesara pentru a avea succes. Sunt multi judecatori capabili si buni care nu au intrat din prima. Nu este absolut nicio rusine sa dai de doua trei ori la magistratura pana iei...si chiar de mai multe ori.