avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
ashton a scris:

am o mare rugaminte la voi, spuneti-mi va rog daca am fost avocat 6 ani, dupa 6 ani am solicitat suspendarea din barou, a urmat o perioada de 9 luni de pauza timp in care nu am fost incadrata in munca si apoi m-am angajat ca si consilier juridic, in aceasta situatie, indeplinesc conditiile inscrierii la examen? Va multumesc

din cate cunosc eu da, pentru ca se cer 5 ani vechime in specialitate nu neaparat 5 ani neintrerupt pana la data exemenului
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
costelinio, utilizator

Pe ordinea de zi a sedintei CSM din data de 3 martie se afla la pozitia nr. 8, CONCURSURI, la nr. 5 Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind memoriile formulate de unii candidaţi la concursul de admitere în magistratură din data de 21 noiembrie 2010.
poate e referitor la memoriul facut de cei de pe forumul asta

Cred ca acel memoriu este, altul nu are cum sa fie, nu am auzit sa fi fost depuse si alte memorii, asa ca Doamne ajuta! macar pt mai sau iunie sa fie ceva si pt. noi
liniste.............. sunt curios invata cineva avand in vedere asteptarea si nesiguranta?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)