Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Am un sentiment puternic ca maine vom afla raspunsurile la toate intrebarile noastre.au motivat mult mai repede contestatiile si cel mai probabil ca sunt deja gata cu corectatul.aveti acelasi sentiment?
Am un sentiment puternic ca maine vom afla raspunsurile la toate intrebarile noastre.au motivat mult mai repede contestatiile si cel mai probabil ca sunt deja gata cu corectatul.aveti acelasi sentiment?
Probabil că sunt gata și uite asa se termină sperantele noastre
Macar am sperat si noi saptamana asta. Notele peste 7 asta ne-au permis, sa speram. Ar fi asa frumos ca noi sa fim cei admisi si sa nu mai fie alte note peste 7, insa mi se par totusi prea putine. Azi am vb cu cineva de la Craiova si n-am aflat sa existe vreo nota peste 7 in randul politistilor. La avocati, grefieri. consilieri juridici nu am acces la informatii. Cred insa ca ei ar fi scris nota pe forum. Sunt mai deschisi la comunicare. Oricum, mi-a parut bine sa sper alaturi de voi.