avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
of, of ! Sunt victima colaterala. Nu am fost implicata direct in examen, dar sunt alaturi de voi toti si de 7,7 din sm.

Cam putine contestatii raportat la numarul candidatiilor, asta ma face sa cred ca nu sunt totusi multi cei care au note apropiate de 7,00.

252 tatal contestatii noiembrie 2010,
106 total contestatii noiembrie 2011, in conditiile in care subiectele au fost mai controversate decat anul trecut, cel putin in discutiile de pe forum.

Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
ContSters229704, utilizator
si ratingul? de fapt, nici eu nu stiu cum l-am dobandit pe al meu... dar am realizat ca tu esti colorata diferit:D
Nu stiu cum este cu ratingul.
Oricum aceste mesaje pe langa subiect ni le vor sterge.
Hi, hi, hi =D>
:offtopic:

1. Despre rating puteti citi mai multe detalii aici
www.avocatnet.ro/content/pag...

Ratingul apare numai pentru cei inregsitrati ca si consultanti pe acest site ... pentru utilizatori apare Nivelul de popularitate
www.avocatnet.ro/content/int...

2. Avand in vedere ca exista un Regulament de postare pe Forum , nu cred ca este necesar sa ironizam faptul ca mesajele offtopisc sunt sterse ... consider ca daca veti opta pentru profesia de magistrat nu mai este nevoie de explicatii referitoare la respectarea unor norme.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
scuze, freelis, dar nu ma pot abtine: asta a sunat de parca as fi auzit vocea lui D-zeu.
in rest ai dreptate, eu am fost mai mult interresat de subiect si am vazut diferrenta modul cum aparem cei mai multi si vioadi.
sper sa nu creada cineva ca am facut vreo ironie sau cine stie ce altceva... este numai o gluma.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)