avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
nimarius a scris:

Judecători

mugur-8,05
Tribunalul Sălaj-8,00
colegul lui adrianradu bv-7,85
Bbith - 7,85
miana80 - 7,70
Tribunalul Galati-7,40
Serpilian - 7,40
nimarius-7,20
Tribunalul Galati-7,15(MedEx)
Tribunalul Bihor-7,10
Tribunalul Dolj - 7,00 Adita26

miana80 cu 7,7 la judecatori,
te rugam sa te pui in lista si sa treci in dreptul tau orsul sa nu te confunzi cu altcineva.

Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
ContSters229704, utilizator
vioadi77 a scris:

Ce face-ti nu mai corecteaza nimeni lista, eu tot astept ?

Eu nu pot intra in discutiile voastre despre spete, fiindca nu am fost direct implicata in examen, dar stau cu sufletul la gura :-/

Procurori lista preluata de ieri

8.50 ............
8,45 CT care vrea Horezu
8,40 alegzanderus bucuresti care vrea Pitesti/Topoloveni
8,30 - adrianbv care vrea Pitesti/Topoloveni
8,10 - bucuresti
8,10 Salaj
8,00 ??
7,90 bihor
7,90 bucuresti ??
7,85 ??
7,80 bucuresti
7,70 adiHO sm - inscris la Vaslui
7,60 sorincostel
7,50 bucuresti
7.50...................
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova
7,05 petranicolle din cluj

Asteptarea ete cea mai naspa.
Eu propun sa tragem linia :rtfm: Dar totusi, oare cati mai sunt cei care ne urmaresc si nu vor sa ne spuna si noua ce nota au ?
miana80 a scris:

hmmmm....multumesc nimarius.Luand cel mai mic procent , adica 7,98% si tot da 100 note peste 7 /total locuri iar locuri sunt numai 40.Dar nu se stie niciodata deoarece bineinteles exista multe alte variabile in aceasta ecuatie.Iti multumesc inca o data pentru raspuns.

miana.... raportarea a fost facuta numai la judecatori
la procurori în general notele au fost mai mici și mai putine.
Sigur în acest an situatia va fi inversată.
Oricum aplicând procentul cel mai mic la judecători ar rezulta undeva la 40 de candidați peste 7,00.
Ai dreptate există multe variabile în această ecuație.
Noi cei cu o notă mai mică încercăm să găsim tot felul de explicații pentru a mai spera putin.
Tu cu nota 7,70 cred că ai o șansă bună.

Greu mai trece timpul.....
Rugam pe cei care citesc forumul sa posteze notele. Care credeti că va fi ultima nota, mai mica sau mai mare ca anul trecut. Anul trecut la procurori a fost 7,65 (pentru cel de-al 20-lea candidat. Haideti politistii, continuati investigaţiile poate mai aflati ceva note.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)