avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Buna. Eu sunt unul dintre cei care citesc dar n-au postat. Am 7.20 la judecatori. Sper, bineinteles, dar judecand la rece nu cred ca am sanse. E imposibil sa nu fie 20 cu note mai mari. Oricum, emotiile astea sunt constructive :)
Nu, nu cred ca cei din comisie se distreaza, lor le este fix paralel.
Ei corecteaza lucrari si la 1300 ....

La mine nu poate fi vorba despre emotii constructive, decat de stres distructiv.
Eu sunt in stres colateral f. f. epuizant.
Pentru cei care citesc si nu posteaza nota, daca este peste 7,00:

Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
ContSters229704, utilizator
Bună seara. Am făcut azi subiectele şi nu mi s-au părut mai grele decât cele din noiembrie 2010. Dacă a fost ceva mai greu anul ăsta, atunci sigur a fost încarcatura psihica. Felicitări colegilor din poliţie, mai ales că subiectele de procedura penală au fost mai puţin din urmărirea penală.Chapeau bas!

Mugur-8,05
Tribunalul Sălaj-8,00
Tribunalul Galati-8,00
Colegul lui Adrianradu Brasov-7,85
Bbith - 7,85
Miana80 - 7,70
Tribunalul Galati-7,40
Serpilian - 7,40
Nimarius-7,20
Tribunalul Galati-7,15(MedEx)
Tribunalul Bihor-7,10
Tribunalul Dolj - 7,00 Adita26

Azi dimineata am aflat de o grefiera inscrisa la Tribunalul Galati care a facut de 8 sau aproape de 8! Sper sa nu fie o vrajeala ca......am aflat cam tarziu si-mi da de gandit. Cand iei o asemenea nota afla toata lumea rapid. Cam tarziu sa aflu azi sambata.
daca bbith confirma mesajul meu din privat, atunci este o singura nota de 7,85

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)