buna, nu am fost pe la voi de mult timp, acum insa am o intrebara:am o firma de consultanta pentru afaceri,iar baroul din judet a depus plangere impotriva ei, care ulterior s-a transformat in plangere impotriva mea, ca pers fizica.Pentru ca sunt consilier juridic la acetsta firma, si am reprezentat ca pers fizica un membru al familiei mele, au sarit pe capul meu ca fac avocatura clandestina.
ce credeti, ce ar trebuii sa fac? mie imi vine sa nici nu raspund la plangerea formulata.Mi se pare o porcarie si o nedreptate uriasa.
Voi aveti probleem, cei care aveti firme?precizez inca o data ca este o firma de consultanat pt afaceri, nu cons juridica.Nu apare cuvantul juridic nici in reclame, nici pe firma, nici unde.
Daca ai asistat sotul sau rude pana in gradul IV, nu prea vad cum ai probleme.
Acum depinde cum l-ai asistat: ai taiat delegatie sau ai avut procura?
La voi in lege ce scrie? Sincer, n-am cautat.
atata timp cat reprezentarea s-a facut cu o procura speciala in acest sens nu sunt probleme. adica ce credeti ca daca o ruda te roaga si te imputerniceste sa il reprezinti (dar nu in calitate de consilier) in instanta pentru ca stii mai multe ca el ar fi nu stiu ce mare concurenta?