avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivel national valabil 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivel national valabil 2011

Am o rugaminte,
Poate sa-mi spuna cineva ce CCM la nivel National este valabil la incheierea unui CIM in luna februarie 2011?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 11 Februarie 2011
november a scris:

Am o rugaminte,
Poate sa-mi spuna cineva ce CCM la nivel National este valabil la incheierea unui CIM in luna februarie 2011?

Dupa sustinerea Ministerului Muncii nu exista in prezent niciun CCMN ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie nastere copil ing_matza ing_matza Am citit in ccm la nivel national ca la nasterea fiecarui copil mama daca este angajata poate primi de la angajator o indemnizatie egala cu un salariu mediu la ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca unic la nivel national pentru anul 2011 leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Aveti idee daca, CCMU la nivel national pentru anul 2011 a fost inregistrat la Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei? Va urez ... (vezi toată discuția)
Ccmu aplicabil lucyll lucyll Am o nelamurire, daca intr-o societate privata a fost inregistrat in 10.02.2010 un CCMU aplicabil 3 ani cu posibilitatea denuntarii unilaterale cu 1 an, in ... (vezi toată discuția)