avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de crestere a copilului

Sunt pe concediu de crestere a copilului pana la data de 13 septembrie 2011, dar am ramas din nou insarcinata. Trebuie sa nasc undeva in octombrie. Intrebarea mea este:
Cand se termina concediul de crestere a copilului trebuie sa merg la munca sau pot sa raman pe prenatal pana la urmatoarea nastere?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu de creștere a copilului Monikmituk Monikmituk Buna ziua sunt in concediul de crestere a copilului pe 28.05.2019 face 2 ani .sunt însărcinată și ar trebui sa nasc prin august . Mentionez tatăl nu ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)