avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare auto de catre Pers Juridica catre Pers Fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare auto de catre Pers Juridica catre Pers Fizica

Buna ziua!

Detin o masina pe firma si as vrea sa o trec pe persoana fizica (adica pe mine - Administratorul firmei).

Puteti sa imi spuneti va rog care ar fi procedura pe care trebuie sa o urmez in acest sens?
Va trebuie factura , contract de vinzare cumparare, de regula se cere forma autentica si certificat fiscal Primarie pt.Pers.Juridica ca are toate impozitele platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare si imatriculare autovehicul de la o persoana juridica catre o alta persoana juridica BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in cazul in care doresc sa trec o masina dupa o firma pe o alta firma. ( ambele firme ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare autovehicul persoana juridica catre persoana fizica RonertN RonertN Buna, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna ce fel de acte am nevoie ca pesoana juridica sa vand un autovehicul proprietatea firmei, catre o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv pe firma: documente necesare anamaria_sitaru anamaria_sitaru Buna ziua, Tocmai am achizitionat un ATV de la o firma din Cluj Napoca, are numele provizorii si as dori sa il inmatriculez in Iasi pe firma. Am ca si acte ... (vezi toată discuția)